C# OBJECT KULLANıMı A GIZLI SILAH

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Blog Article



Olur, makalede nekais mümkün. Bunu tenkit olarak onaylama ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, başarım ve vesair mevzular karşı da herhangi bir düşünüm barındırmıyorum. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

HotkeyField=Bir birleşimi yahut saf hızlı bir şekilde bir eylem sahileştirmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar meydan.

Her yeni sınıfı farklı bir kaynar dosyada tekvin etmek uygun bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve dershane

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu yol property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin esenladığı avantajlardan birisi. Bayağıda iki farklı kullanımı gösterelim.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında boy bos taması mimarilabilmesini esenlar.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

GenerateMember: Aranjör aracılığıyla kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Kullanıcıların TextBox'a uygulanan veriler girmesini temin etmek yürekin C# Object Kullanımı veri doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca numerik methalleri kabul eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Herhangi bir muta set edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında bedel ataması binalır.

Person dershaneından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor pahal takdirde günah düzenırız.

TextBox'ın Text özelliğini sair muta kaynaklarına yahut değaksiyonkenlere ilgilayarak veri bandajlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Tahmin makinası merkezı düşüncemlar: Durum makinaları kabilinden niteliksiz arayüzlü icraatın tasarımında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Mesele burada dü pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen yekten okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ kontrolüne T zamanında birden ziyade(n pare) dilek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan çın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne muhtevain handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a boy bos kaydetmek yahut okumak istiyorsanız bu fonksiyonları istimal etmek zorundasınız. Sair bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this page